Prijzen bruidswerk

Als je wil gaan trouwen en de bijbehorende bloemen wilt uitzoeken ben je natuurlijk ook geïnteresseerd naar de prijs. Wij doen daar niet moeilijk over. Hier geven wij wat voorbeelden waar je uiteindelijk zelf een keuze uit kan maken. Zodat het duidelijk is wat je ongeveer voor onkosten kunt berekenen.

Zoek je een boeketje uit via bijv. Pinterest en heb je zelf al veel voorwerk gedaan om de kleur en het model uit te zoeken, dan heb je een al hand gebonden (met steeltjes als handvat) vanaf € 50,- dit kan afgewerkt worden met touw of lint al naar gelang je leuk vindt.

Natuurlijk ligt het wel aan het soort bloemen. Dankzij Meghan Markle zijn boeketjes met lelietjes-der-dalen bijvoorbeeld erg populair, dit zijn iets duurdere bloemen en dat werkt mee in de prijs.

Je kan ook zeggen: "maak maar een boeket in wit of roze of alle kleuren, maakt niet uit", dan kan je een hand-gebonden-boeketje bestellen vanaf € 25,- (bijv. als je maandagochtend om 9 uur trouwt)

Ook kan je kiezen voor een bruidsboeket op een houder (breidie) of een draadgebonden boeket met een ingewikkelde draadconstructie. Wij kunnen bijna alles maken. Hiervoor moet je wel even langskomen in de winkel en is de prijs afhankelijk van het werk/uurloon wat hieraan verbonden is.

Ook maken we “weggooiboeketjes”. Deze zijn in de stijl van het bruidsboeket maar iets eenvoudiger. Die maken we voor ongeveer € 20,-.

Corsages zijn de bloemen die je gasten op hun schouder of revers dragen, die zijn er ook in verschillende vormen, zo is er een 'gewone' corsage van een bloem met een hedera blaadje en een takje groen. Afgewerkt met groen band en een speldje vanaf € 3,75

Corsages met een takje olijfblad, grasje en met een touwtje afgewerkt kost € 3,-. Normaal bevestig je corsages met een speldje, dit kan ook 2 of 4 supersterke magneetjes (per magneetje komt er een euro bij).

Een uitgewerkte corsage met vier magneetjes kost wat meer tijd en bloemen en is daarom € 9,50 tot € 12,50 per stuk.

Eeneenvoudig polscorsage voor bruidsmeisjes of kinderen vanaf € 17,50
Een uitgewerkt polscorsage voor een bruid vanaf € 35,-

Leuk is ook om een mooi boeket, dat past in de stijl van het bruidsboeket, in een glasvaas op de bruidstafel te zetten en hiermee de sfeer op de trouwlocatie te verhogen. Vazen hebben we al vanaf € 7,50 en een groot boeket vanaf € 25, totaal € 32,50. Natuurlijk kun je ook een eigen vaas meenemen en kiezen voor alleen een boeket.

Je kunt ook bij ons terecht voor bloemendecoratie voor de trouwlocatie, tafeldecoratie, decoratie van de taart met verse bloemen of ander maatwerk. Kom hier voor even langs, dan bespreken we het samen.