Close

Rouwbloemwerk

Rouwbloemwerk is een onderdeel van Rinus de Ruyter bloemisten waar wij veel aandacht aan besteden. Het is heel belangrijk dat een rouwstuk goed en met zorg wordt gemaakt. Wij besteden veel aandacht aan het bestellen en maken van rouwstukken en bloemwerk. U geeft ons het vertrouwen om als laatste iets te maken voor iemand die u dierbaar is op een respectvolle en mooie manier.

In de bloemenwinkel hebben wij een aparte zithoek waar wij met u in alle rust de details en de bloemen voor het rouwbloemwerk kunnen bespreken. In deze hoek hebben we ook boeken met voorbeeldstukken die we naar uw voorkeur kunnen aanpassen. Een rouwstuk hoeft niet altijd wit te zijn, wij doen ons best om uw eigen ideeën zo goed mogelijk te realiseren.

De voorbeelden die u hier ziet zijn ook in andere kleuren uit te voeren. Hier kunt u rouwwerk direct in onze webshop bestellen.

In de bloemenwinkel hebben wij een aparte zithoek waar wij met u in alle rust de details en de bloemen voor het rouwbloemwerk kunnen bespreken. In deze hoek hebben we ook boeken met voorbeeldstukken die we naar uw voorkeur kunnen aanpassen. Een rouwstuk